maanantai 3. syyskuuta 2012

Syksyä kohti isoveljen kanssa

Niin se kesä sitten vierähti taas aivan liian nopeasti. Sitä aina näin syksyn saapuessa miettii, että miksi onkaan syntynyt tänne kylmään  ja sateiseen Suomeen. Noh onneksi kesän aikana sai kuitenkin vähän rusketusta  hankittua talven varalle. Ja onhan tässä syksyssä kieltämättä muutamia hyviäkin puolia. Ensinäkin Big Brother on taas ruudussa ja toiseksi voi kaivaa taas neulepuikot esiin. :) Siihenpä ne hyvät puolet sitten jäikin.. 

Virkattu vessanmatto "in action."












Toi BB on kyl jännä juttu.. Oon ite seurannut sitä tokasta tuotantokaudesta lähtien, mut mitään maksullista 24/7 kanavaa en ole koskaan hankkinut. Tuntuu, että suuri osa ihmisistä ei voi sietää kyseistä ohjelmaa ja tuovat sen hyvin mielellään esille, millaista roskaa BB heidän mielestään on.. Olen yrittänyt miettiä että, miksi kyseistä ohjelmaa vastaan täytyy niin vahvasti hyökätä? En mäkään tajua miksi jotkut tykkää katsoa Formulaa, luontodokumentteja jne., mutta ei mun silti tarvitse tuoda esille jatkuvasti miten turhina ohjelmina niitä pidän. Se nyt vaan on niin, että toiset tykkää tekniikasta ja moottoreista kun toiset taas on kiinnostuneita ihmisistä.

Mut joo ehkä se riittää BB:stä ainakin nyt tällä haavaa.. Kesällä oli tosiaan kaikki neulehommat ihan tauolla, mutta nyt on taas palauteltu jo mieliin miten ne oikeat ja nurjat silmukat menikään. Niin ja virkkasin mä loppuun tuon keväällä aloitetun vessanmaton tuosta oranssista trikookuteesta. Ihan kiva siitä tuli ja kudettakin riitti tarpeeksi, mutta täytyy tunnustaa, että käsiala kyllä vähän pääsi muuttumaan matkan varrella..

1 kommentti:

  1. BB rocks! :D Vähänkö mulla on ollu ankea syksy, kun ei oo ees koulussa voinu vaihtaa mielipiteitä tästä asiasta.

    VastaaPoista