maanantai 1. lokakuuta 2012

Euroviisujen arkistoissa

Tajusin juuri, että multa on jäänyt kokonaan dokumentoimatta yksi oleellinen juttu..
Nimittäin viime keväänä Euroviisuhuuman kasvaessa halusin saada itselleni Ruotsin lipun, jotta voin sitä heiluttaa kannustaessani Loreenia voittoon. En keksinyt mistä olisin siihen hätään saanut ostettua Ruotsin lippua, joten päätin sitten neuloa sellaisen itse. Tässä oli lopputulos. 


Euroviisuvalvojaisissamme tunnustettiinkin ahkerasti väriä,  tai noh ainakin minä.. :) 
Ja kuten arvata saattaa loppuillan pisteidenjako oli yhtä juhlaa!
Euroviisuista puheen ollen, päätin viime perjantaina laittaa siivousmusiikiksi tuon 50 years of Eurovision DVD:n ja voi kuinka hyviä kappaleita siellä olikaan. :)


Etenkin tuo Jean Claude Pascal:in kappale vuodelta 1961 on mielestäni ihan huikea! 



Oonhan mä aina tiennyt, että ranska on kaunis kieli, mutta jotenkin tuo kappale ja etenkin tuon "ärrän" ääntäminen sai mut innostumaan ranskan kielestä ihan kunnolla. No nyt on sitten ranskan alkeet kurssille ilmoittauduttu ja tän kuun viimeinen päivä alkaa sitten ranskan opiskelu. :)

Kun tuo ranska tulee vielä kuvioihin mukaan, niin sitten olenkin opiskellut jo seitsemää vierasta kieltä. Tosin englanniksihan sitä lähes aina tulee tilanteet hoidettua, sillä eipä muut kielet ole yhtä hyvin hallussa.
Espanjaa, ruotsia ja saksaa periaattessa kyllä pitäisi osata jo sen verran, että niilläkin pärjäisi. Enemmän näitä kieliä tulee kuitenkin opiskeltua ihan vain puhtaasti kiinnostuksesta kieliä kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti