maanantai 10. kesäkuuta 2013

Long time no post

Pitkän tauon jälkeen päätin ryhdistäytyä ja elvyttää tätä kasaan kuihtunutta blogiani. Edellisestä postauksesta on tosiaan vierähtänyt tovi. Mitä nyt vähän yli puoli vuotta.. No mutta tähän löytyy kyllä aika hyvät perustelut. Nimittäin viime syksynä aloitin opinnäytetyön kirjoittamisen ja sitten loppuvuodesta alkoi lisäksi työt Alkossa. Sen jälkeen ei ole paljon ylimääräistä aikaa sitten ollutkaan. No okei järjestelykysymyshän se oikeastaan on, mutta ehkä tuon opparin kanssa sain koneella istumisesta ja kirjoittamisesta jo ihan tarpeekseen. Nyt alkaa kuitenkin elämä taas helpottaa. Sain opparin lopulta valmiiksi ja toukokuussa oli jo seminaarikin.

Opinnäytetyöni tein suomalaisten gay-matkailijoiden profiloinnista. Eli tarkoitus oli selvittää millaisia matkailijoita suomalaiset homot ja lesbot ovat ja muodostaa niistä matkailijaprofiileja. Tosi mielenkiintoista oli tutkia  kyseistä aihetta ja lopputulokseenkin voin olla kyllä oikein tyytyväinen. Työni on melko pitkä, mutta jos kiinnostus heräsi, niin se löytyy Theseuksesta


Kevään aikana on tullut myös perheenlisäystä. Nimittäin pitkän harkinnan päätettiin hankkia koira. Alusta lähtien oli tiedossa, että halutaan lyhytkarvainen kaniini- tai kääpiömäyräkoira ja kuukausien etsinnän jälkeen tuo ihanuus sitten löytyikin! Tässä siis meidän poitsu kaniinimäyräkoira Vincent!


Onhan se suloinen ja kuitenkin samalla myös aikamoinen riiviö.
"mäyräkoira on pieni koira, jolla on iso ego"
Sen on kyllä jo moneen kertaan ehtinyt itsekin todeta.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti