torstai 12. tammikuuta 2012

Ekat nurjat silmukat ja palmikot suoraan pukin konttiin.

Kun ystäväni näkivät kaulahuivin ja piponi alkoi joululahjatoiveita tulla sieltä suunnilta..
Lupasin tehdä valkoiset lapaset ja pipon yhdelle ystävälleni ja toinen taas toivoi ruosteenväristä tuubihuivia.

Eipä muuta kuin lankakauppaan ja puikot sauhuamaan. Langaksi ostin pipoon ja lapasiin 3 kerää Novitan valkoista Crystal lankaa. Aloitin lapasista, jossa jouduinkin heti alkuun opettelemaan nurjan silmukan. :) Lapasten kanssa oli vähän haastetta näin alussa, sillä ohjeitten lukutaito ei ollut vielä ihan kohdallaan..
Muutaman kerran tuli aloitettua alusta, mutta sain ne sitten lopulta tehtyä. 
Tosin joustinneuletta ei ehkä ihan noin pitkälle olisi kannattanut..


Saatuani lapaset valmiiksi aloitin pipon, jonka olin päättänyt tehdä tällä kertaa neulomalla. Lisähaasteeksi halusin kokeilla myös palmikkoa. Pipo onnistui ihan hyvin, mitä nyt vähän tiukka siitä tuli. Itse palmikkoneulo ei niin vaikealta tuntunutkaan kuin olisin olettanut. Ohjeet apupuikon käytölle oli selkeät. Kuvassa palmikko ei nyt kovin hyvin näy, mutta jokaisella neljällä sivulla tosiaan menee tuollainen palmikko kuin tuossa päällä.
Myös tupsun tekemiseen pääsin tutustumaan tässä vaiheessa ekan kerran.


Tuubihuivista en valitettavasti muistanut kuvaa ottaa, mutta yritän saada sen lisättyä tänne myöhemmin.
Juuri ennen jouluaattoa sain kaikki tarvittavat joululahjat valmiiksi ja huomasin, että tuota Novitan Crystal lankaa oli vielä yksi kerä jäljellä. Niinpä päätin sitten vielä virkata siitä yhden pipon lahjaksi. Virkkasin siitä sitten nopeasti vielä tällaisen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti