torstai 12. tammikuuta 2012

Noki ihastuttaa ja vihastuttaa


Ihastuin kovasti tähän Novitan Noki lankaan juuri yläpuolella olevan kuvan värisenä. Jo kerää ostaessa mietin, että tuo langan paksuuden vaihtelu saattaa tuottaa ongelmia, mutta päätin ainakin yrittää. Päätin tehdä kyseisestä langasta itselleni pipon. Lanka tosiaan osoittautui todella ongelmalliseksi.

Vyötteen mukaan puikkoina tulisi käyttää 7 tai 8 mm, mutta itselläni jäi noilla kasin puikoilla ainakin hirveitä reikiä silloin kun toi lanka oli ohutta ja en tykännyt jäljestä. No itselläni löytyi myös 3,5 mm sukkapuikot (valmiina odottamassa villasukkakokeilua), joten lähdin niillä neulomaan, mutta koska aloitussilmukkamäärän selvittäminen ei olisi onnistunut päätin lähteä tekemään pipoa ylhäältä alaspäin.. Pääsin jo näin pitkälle, kunnes  tulin siihen tulokseen, että  ei tämä taida onnistua. :)


Nyt sitten kävin ostamassa  kerän mustaa Novitan Nalle lankaa ja neulon kaksinkertaisella langalla. Eli toinen Noki ja toinen Nalle. Tähän asti näyttäisi tulevan juuri sellaista mitä halusinkin.. Lisään kuvan, kunhan valmiiksi saan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti